Nedenfor finder du nogle af de referencer vi har fra vores kunder. Er teksten fremhævet, så klik på den og læs udtalelsen.

Mona Birck 1 henvendelse
I nogen tid havde jeg tænkt på at få foretaget en undersøgelse af min lejlighed m.h.p. skimmelsvamp, men jeg fik ikke gjort noget ved det.
Tilfældigvis så jeg en aften DR 1's Aftenshowet, og der så jeg Seeker søge efter skimmelsvamp. Og så kom der gang i mig. Jeg fik ringet og aftalt en dag, hvor Seeker kunne komme til Hillerød. Hun har nu været her, og hun undersøgte lejligheden grundigt og markerede en del stedet ved at skrabe. Det var sjovt at se. Nu har boligselskabet været her, og man har taget nogle prøver fra de steder, hvor Seeker har markeret. Foruden at være en dygtig hund, var Seeker sød og rar.

Til dig igen Kevin: Jeg mailer, når jeg har fået svar fra boligselskabet.

Venlig hilsen Mona Birck
Thomas Thuse
Jeg ved ikke om 'jeg var vild med det' - men godt at Seeker fandt problemet - in no time. Tak!
Pia Mathiasen
”Skimmelsvampehunden er virkelig godt tænkt”
Det var gode venner, der forsigtigt gjorde Pia Mathiasen og hendes mand opmærksom på, at tøjet lugtede, når de kom hjem efter besøg hos dem. Selv kunne familien ikke lugte noget.
Selv om der slet ikke var tegn på skimmelsvamp i huset, valgte ægteparret på baggrund af vennernes henvendelse at tilkalde skadedyrsselskaber ASAP. Firmaet sendte hurtigt en medarbejder, som med det samme genkendte lugten af skimmel og derfor tog en prøve fra gulvet i soveværelset. Her var ingen tvivl: Laboratoriet fandt forhøjede værdier af en af de kendte hus-skimmelsvampe.
Seeker fandt skimmelsvamp mange steder
Når der er konstateret skjult skimmelsvamp i et hus, er det vigtigt at finde det hele. Desværre er det også svært og kræver mange boreprøver. Derfor satte ASAP skimmelsvampehunden Seeker på opgaven, som gennemsøgte hele huset og markerede for skimmelsvamp under gulvet i fem af husets rum.
Så mens prøverne blev gennemgået på laboratoriet, rykkede Pia og hendes mand ud i deres campingvogn. Da alle prøver var positive for skimmel, gik familien i gang med en gennemgribende renovering, som blandt andet omfatter nye gulve i hele huset.
Var glad for at få det at vide
”Jeg er rigtig glad for, at vores venner fortalte os om lugten. Ellers havde vi ikke opdaget noget,” siger Pia Mathiasen i dag.
”Tænk, hvis skimmelsvampen var grunden til, at min mand havde åndenød, og jeg selv hostede om efteråret. Nu kan jeg tydeligt lugte skimmel, også hos andre, og jeg ser det som min pligt at fortælle det og på den måde hjælpe dem, før de bliver syge. Skjult skimmelsvamp er nærmest umulig at opdage, og derfor synes jeg, at skimmelsvampehunden er virkelig godt tænkt.”
Janne Hyttel Jensen
En meget positiv oplevelse af have besøg af Seeker. - Sjældent har jeg set så glad en hund.
Den er hurtig og effektiv. - Kevin og Simone er meget vidende om skimmel, mykotoksiner og de problemer skimmelsvamp kan give. Jeg kan varmt anbefale det lille team.
Mona Birck 2 henvendelse
Efter ca. 3 års henvendelse til boligselskabet for at få min lejlighed undersøgt for skimmelsvamp - forgæves - trods skimmelsvamp i nabolejligheden for 3 år siden og vandskader for ½ år siden, og desuden tiltagende problemer med mit helbred, var jeg så heldig at se en udsendelse i TV med Seeker, som kunne snuse sig frem til skimmelsvamp, og det var lige, hvad jeg havde brug for.
Seeker kom og undersøgte min lejlighed, og fandt frem til skimmelsvamp i 4 værelser.
Jeg fik en flot rapport, som jeg sendte til boligselskabet, og man måtte bøje sig. Nu er gulvene delvis brudt op, og der skal lægges nye gulvbrædder.
Forhåbentlig får jeg det så bedre.
Men alt dette kan jeg takke en dygtig hund for - TAK SEEKER. At hun så også var villig til lidt kæl i sofaen, var bare dejligt.

Med venlig hilsen Mona Birck
Rikke Pedersen
Efter et dejligt besøg af jeres hund, tog jeg kontakt til boligselvskabet. Angående "fundet" i min bolig. De reagerede rigtig hurtigt på mistanken, der var jo intet tydligt, kun jeres hund der sagde det.. Nu kommer det "gode" der var skimmel og en stor kuldebro som gav skimmelen rigtig gode muligheder for vækst.. tusinde tak for jeres fantastiske arbejde, så ikke det fik lov at brede sig..
Helle Vithardt
Tak for besøg af Seeker som fandt skimmelsvamp i dele af mine nye kontorlokaler.
Udlejer har straks iværksat udbedring af berørte områder.
I 2 af de rum, som Seeker markerede for svamp, kunne man hverken se eller lugte skimmelsvampen
Men da vægge blev renset ned var håndværkerne ikke i tvivl om at der rent faktisk var skimmelsvamp.
Den hund tager ikke fejl !
Lysette Kofoed
Hun var så sød og effektiv. Og samtidig mega cute. Men helt vildt for at arbejde. Desværre fandt hun 6 steder, hvilket jeg er mindre glad for. Men lad os nu se hvad de efterfølgende prøver siger. Måske (forhåbentligt) er det ikke alle der skal udbedres. Men meget effektiv og dygtig.