Hvem er Team Skimmelsvampehund

Hovedpersonen i vores team er skimmelsvampehunden Seeker – Danmarks første skimmelsvampehund.

Seeker er trænet i at lokalisere skimmelsvamp i bygninger uanset, hvor godt svampen gemmer sig. Hunden finder skimmelsvamp i de mange tilfælde, hvor det er tydeligt, at der er skimmelsvamp til stede, men hvor selve svampen er skjult.

Tidligere har det ikke været muligt at finde den usynlige skimmelsvamp for skimmelsvampefirmaer.

De to hundeførere, Simone Servais og Kevin Ingemann Adler, arbejder tæt sammen med Seeker. Hundearbejde er nemlig teamwork. Hund og hundeførere kender hinandens reaktioner ekstremt godt. Det er din garanti for succes.

Det er vigtigt med en meget tæt tilknytning mellem en skimmelsvampehund og dens hundeførere. Derfor er skimmelsvampehunden vokset op og opdrættet hos Simone og Kevin.

Seekers uddannelse er tilrettelagt i tæt samarbejde med hundetrænere fra politiet samt eksperter fra Teknologisk Institut, som også står bag hendes certificering.

Seeker er nøje udvalgt som hvalp til at varetage opgaven som skimmelsvampehund. Den er udvalgt efter samme kriterier, som politiet udvælger narkohunde fra.

Hvem står bag skimmelsvampehunden?

Skimmelsvampehunden.dk er en underafdeling af skadeservicefirmaet ASAP /Skimmelteam. Vi har mange års erfaring i at lokalisere skimmelsvamp og rense de bygninger, der er ramt.

Simone Servais og Kevin Adler står i spidsen for Skimmelsvampehunden.dk. De har begge lang arbejdserfaring med skimmelsvamp og er eksaminerede skimmelteknikere.

De er desuden uddannede hundeførere af professionelle hundetrænere fra politiet.

 

Hvor holder vi til?

Til daglig holder Seeker til i Tåstrup på Sjælland, men heldigvis er vi landsdækkende med Seeker.