Skimmelsvamp i huset

Skimmelsvamp i huset eller boligen gør mange syge hvert år. Er du tvivl om der er skimmelsvamp i huset, så lad os komme forbi med skimmelsvampehunde Seeker.

Skimmelsvamp er naturligt forekommende overalt, hvor den fjerner organiske materialer i naturen. Skimmelsvamp findes for det meste i naturen, men dens sporer, eller frø, kommer ind i huset gennem revner og fugtige steder, f.eks. hvor der er dårlig isolering.

Får du skimmelsvamp i huset, kan du blive syg, endog i visse tilfælde meget syg.

Har du skimmelsvamp i huset?

Hvordan tester man for skimmelsvamp i boligen? Normalt skal man have flere forskellige typer håndværkere ud for at lave tests for skimmelsvamp i boligen. Der skal laves huller, der skal tages tests, som skal analyseres, etc.

Det indebærer ofte store omkostninger, ikke bare til selve testen, men også efterfølgende til reparationer af konstruktionen.

 

Hvorfor bruge en skimmelsvampehund

Vi har som de første i Danmark fået certificeret en skimmelsvampehund, som kan finde de typer skimmelsvampe i huset der findes, UDEN af der skal bores og laves huller i konstruktionen.

Vi kan med hunden finde ud af om der er skimmelsvamp i huset ved bare at komme forbi med hunden. Du får altså også svar med det samme.

Er der ikke skimmelsvamp i boligen, så skal der med andre ord ikke foretages yderligere. Men er der skimmelsvamp i boligen, så laver vi en skimmelrens med alt hvad det indebærer.

Kontakt os gerne hvis du har mistanke om skimmelsvamp i dit hus og hør nærmere.